How is it different?

 

 

Ajánló

 

A BabosSound ® a minőségi szórakozás egy merőben új lehetőségét kínálja, amely az Ön otthonából sem hiányozhat.
Új, abban az értelemben, hogy a megalkotott hangrendszerek feltétel nélkül képesek kielégíteni a zenehallgatás legmagasabb igényeit és egyben megfelelni a házimozi extrém kihívásainak.

Különlegesek, mert minden eddigi hangrendszeren túlmutató hangminőséggel és zenei részletességgel teljesítik a hangmérnöki álmokat és válnak a hangstúdiók kötelező elemévé.

Ezt a tökéletességet élvezheti a saját otthonának kényelmében bármikor, amikor különleges érzelmi energiákra és feltöltődésre vágyik.

Hangrendszereket kínálunk, amelyek nem válogatnak a zenei stílusok között és nem hátrálnak meg a méretüket meghazudtoló hangteljesítmény igénye előtt sem.

De mit sem érne az előnyök említése, ha nem teljesítenék a legfontosabb feladatot, a zene művészetének tökéletes és utánozhatatlan közvetítését.

Az igazi különlegességüket a felvételek eredeti akusztikai környezetének reprodukálása adja. Ezt azért fontos kiemelni, mert a felvételeken rögzített térhangzás megjelenése teszi élővé és utánozhatatlanná a BabosSound R hangrendszerek hangját. Az akusztikai tér a hang e finom részletének felfedésével szabadalmunk által vált elérhetővé.

Honlapunkon és termékkatalógusainkon keresztül részletesen megismerheti számtalan további fejlesztésünk kézzelfogható eredményét.

Ha kedveli a zenét, és szívesen hallgatna bele lemezeibe, úgy lehetőséget adunk a felfedezés élményére, megmutatva az igényes zenehallgatás máshol nem elérhető új értékeit.

A hang minőségével, a hangsugárzók luxust megtestesítő egyediségével és kompromisszummentes kivitelével, az igényeinek maximális kiszolgálásával kívánjuk elnyerni az Ön bizalmát.

Meg vagyunk győződve arról, hogy a hangrendszerünk meghallgatása után másodpercek alatt felismeri az élő megszólalás utánozhatatlan élményét és ezt követően már csak BabosSound ® hangrendszeren fogja szívesen hallgatni kedvenc lemezeit.

Tisztelettel: Babos László
BabosSound „Luxury of sound”