BabosSound Luxury Club

 

 

Alapítói gondolatok…

 

A BabosSound Luxury Club egy zárt közösség. Zárt olyan értelemben, hogy tagjává válni csak azoknak áll módjában, akik osztják a tagság értékrendjét, elfogadják céljait.
A klubba bekerülni csak a BabosSound által kínált valamely luxustermék megvásárlása által lehet, de önmagában ez még nem elegendő. A tagjelöltnek el kell fogadnia a klub alapszabályát, és magáénak kell éreznie a tagság értékrendjét.
A klub legfőbb értékét maguk a tagok alkotják, akik közösséget formálnak, melynek céljai azonosak.
Egyezőek abban az értelemben, hogy mindannyian a legmagasabb elvárásokat állították fel az otthoni zenehallgatás minőségi követelményeivel szemben, de nyitottak is, mert szeretnék ismereteiket bővíteni, szórakozásuk színvonalát tovább emelni.
A zenehallgatás lehetőségében a művészetet látják, amely megadatott neki, és mindennapjaik szerves részévé válhatott.
A BabosSound Luxury Club tagjának lenni megtiszteltetés.
Felelősség is feladat is egyben, hogy további tagok részére is megnyílhasson a klubunk adta végtelen lehetőségek tárháza. De nem győzöm hangsúlyozni, hogy csak olyanokat kívánunk tagjaink között tudni, akik elismerik fejlesztéseink létjogosultságát, eredményeinket, és büszkék arra, hogy prémium termékeink közül legalább egyet otthonukban tudhatnak.
A klub alapítójaként fontosnak tartom a rögzített hangfelvételek adta értékek képviseletét, és büszke vagyok arra, hogy nap, mint nap újabb követőkre találunk.
Bízom benne, hogy törekvésünk mielőbb átlépi Magyarország és Európa határait.

Tisztelettel: Babos László
BabosSound „Luxury of sound”