HANGSUGÁRZÓ    –  MŰSZAKI LEÍRÁS

 

A BABOSSOUND ® INNOVÁCIÓ

ELŐRELÉPÉS A HANGTECHNIKÁBAN, HATALMAS UGRÁS A HANGMINŐSÉGBEN

A Dynamic hangsugárzó a zene művészetét szolgálva lép túl az elérhető technológiákon, harmóniát teremtve az előadó és hallgató között, a koncertek különleges élményét adva.

A BabosSound ® a Dynamic hangsugárzót egy komplex hangrendszer részeként ajánlja.

A fejlesztési eredmények elénk tárják a felvételek eredeti környezetének akusztikáját, saját hangjukon megszólaló énekesekkel és hangszerekkel töltik meg a zenehallgató helyiségeket.

Független, mert nem hódol be a divatirányzatoknak, zenei stílusoknak, ugyanakkor meglepő is, mert az elérhető hangnyomás szintje messze meghaladja a hangdobozok méretétől elvárhatót.

A továbbiakban részletesen megismerheti az alkalmazott innovatív megoldásokat, az elért és bizonyított műszaki eredményeket!

A Dynamic hangsugárzóba integrált innovációk:

lst

bhs

sos

TECHNOLÓGIÁK –    AZ ÁLLANDÓ KONTROLL ALATTI EXTRÉM TELJESÍTMÉNY

FELÜLMÚLHATATLAN RÉSZLETESSÉG A TELJESSÉG ÉLMÉNYÉVEL

Az élő hang visszaadásához a frekvenciától és hangnyomás szinttől független lineáris hangszóró működés szükséges.

A Dynamic hangsugárzók számára kidolgozott és szabadalmazott vezérlési megoldás a mélyhangok eddig soha nem hallott lejátszásának összes feltételét biztosítja.

A kapcsolás különlegességét az adja, hogy kiterjeszti a hangsugárzók működésének lehetőségeit úgy, hogy közben minden lesugárzott frekvencia megőrizheti a tisztaságát (torzításmentességét). Ettől marad a hangkép hosszú távon is hallgatható és ezért teljesít oly jól bármilyen stílusú zenei anyag lejátszásakor.

A Dynamic hangsugárzó hangszóróinak gyorsasága és ehhez párosuló mélyhang átvitel messze felülmúlják a basszus reflex hangdobozba építettekét. Ez az előny a zárt beépítésű hangszóróra optimalizált különleges vezérlésnek köszönhető.

A BabosSound ® fejlesztői kiemelt hangsúlyt fektettek a teljes hangrendszer gyorsaságának növelésére. Az élő hanggal versenyező dinamika, a torzításmentesség fenntartása, a színezetlen hangkép, mind az új fejlesztési iránynak az eredményei.

A nagyteljesítményű nyomókamrás magas hangszóró a mély hangszóróval egyező akusztikai tengelyen kapott helyet. A tökéletes és egyben fázishelyes illesztési megoldás a végtelenül realisztikus hangkép dinamikus megjelenéséhez járul hozzá.

A magas hatásfokú hangszórók alkalmazásával az erősítő kisebb terhelése érhető el, amivel a teljes hangrendszer torzítási értéke alacsony szinten tartható.

 A Dynamic hangsugárzóban a BabosSound ® által kifejlesztett

bhs 

hangcsillapító egységet alkalmaztuk.

A hangdobozt úgy terveztük meg, hogy a lábazati rész nagymértékben hozzájáruljon a hangszóró működéséhez szükséges belső tér növeléséhez.

Az alkalmazott innovatív megoldás a szűkülő forma adta előnyt kiegészítve kiválóan ellátja a belső hangelnyelés feladatát.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK – MEGÉPÍTÉS ÉS KIVITEL

SZÉPSÉG ÉS TÖKÉLETESSÉG, ÖNNEK!

A BabosSound ® Dynamic hangsugárzók megépítésükben is a luxus minőségét példázzák.

A műszakilag tökéletes hangdoboz elő- és hátlapját 50 mm-re, míg az íves oldalak vastagságát 70 mm-re méreteztük.

A különleges illesztési megoldások kiváló merevséget, az anyagvastagság megválasztása 70 kg-ot is meghaladó, a stabilitást is szolgáló tömeget eredményezett.

A számítógéppel tervezett és CNC vezérléssel kimart alkatrészek tökéletesen illeszthetők. A pontos eredményt adó gyártástechnológia jelentősen hozzájárul a Dynamic hangsugárzók esztétikai értékéhez.

A belső térfogat növelését is szolgáló állvány a hangdobozzal bonthatatlan egységet képez. Az akusztikai elcsatolás érdekében a hangsugárzót 4 db állítható magasságú lágy gumilábra helyeztük.

TECHNOLÓGIÁK –    VEZÉRLÉS ÉS ILLESZTÉS

A DYNAMIC HANGSUGÁRZÓ A TARTALMAS KIKAPCSOLÓDÁS LUXUSA!

A választható műsorforrások

A BabosSound ® a műsorforrások lejátszási minőségéhez emelt szintű elvárásokat fogalmazott meg. Mindezt azért, mert a Dynamic hangsugárzók hangvisszaadási képessége messze túlmutat a hagyományos hangsugárzókén.

A tökéletes élmény eléréséhez fontos és kötelező részletesség, a dinamikai képesség csakis a legjobb stúdió minőségű berendezések által válnak elérhetővé.

A BabosSound ® Média eszközök szakértelemmel válogatott és tesztelt komplex konfigurációk, amelyek házimozihoz, zenehallgatáshoz és szórakozáshoz kínálnak média lejátszási, vagy akár hangrögzítési megoldást.

Meglévő berendezéseit könnyedén csatlakoztathatja a stúdiók által is használt, általunk kínált hangkártya alapú konfigurációhoz.

Analóg lemezjátszója vagy egyéb digitális eszközei, analóg kimenettel, vagy akár optikai csatlakozással is illeszthetők a BabosSound Média Center egységeihez.

Vevőink részére a tájékoztatás és a segítségnyújtás érdekében folyamatos ügyfélszolgálatot tartunk fenn.

Az erősítő csatlakoztatása

A hangsugárzóba épített hangszórók vezérlése szétválasztva, önálló meghajtó és vezérlő áramkörökön keresztül történik  (Bi-Wire).

A hangfalkábel fogadása lehetővé teszi a 4 végfokkal rendelkező erősítő zárlatmentes, egy mozdulattal történő csatlakoztatását.

A Dynamic hangsugárzó rendelésénél lehetőséget adunk arra, hogy a hangszóró csatlakozóját a talprészbe, a tekintetektől elrejtve helyezzük el. így elkerülhető a hangsugárzó mögött lelógó hangsugárzó kábel látványa.

A BabosSound ® a Dynamic hangsugárzók tartozékaként saját gyártású szerelt és tesztelt minőségi összekötő kábelt biztosít.

INFORMÁCIÓK A RENDELÉSHEZ

AZ ÖN EGYEDI  DYNAMIC HANGSUGÁRZÓJA

A különlegességre vágyók igényeit mindig örömmel fogadjuk, mert ilyenkor az exkluzív technológiát személyre szabott, a formatervet megtartó, de mégis egyedi kinézetű hangsugárzókba helyezhetjük el.

Megrendelőinknek az egyedileg készített Dynamic hangsugárzó megtervezésénél lehetőséget adunk a különböző fafurnér kombinációk megválasztásához, a felületkezelési eljárás és minőség kiválasztásához.

A leendő modell számítógépes látványtervének elkészítése további lehetőséget nyújt több, eltérő színkombináció előzetes modellezésére.

A nagy pontosságot igénylő hangsugárzók előállítása – az automatizált műveletek ellenére – több hetet vesz igénybe.* Példaként említendő a felületkezelés folyamata, amely meghaladja a 100 kézzel végzett munkaórát.

Ez az idő ugyanakkor elenyészőnek tekinthető, hiszen szeretnénk, hogy az Ön egyedi előállítású Dynamic hangsugárzója hosszú éveken át megőrizze csillogását és értékét.

Ha már az ízléséhez és az enteriőrhöz kiválasztotta az esztétikailag is megfelelő hangsugárzót, javaslatot teszünk azokra az akusztikai eszközökre, amelyek teljessé teszik a Dynamic hangsugárzók előadását. Az akusztikai eszközök hatékonyságáról és szükségességéről a BabosSound ® bemutatóhelyeken előzetesen meggyőződhet.

GARANCIA

EREDMÉNYEINK AZ ÖN OTTHONÁBAN VÁLNAK VALÓDI ÉS ÖRÖK ÉRTÉKKÉ!

Az Önnek készített termékek akár generációkon keresztül is megőrizhetik használati értéküket.

Az anyagokat a szépségük alapján válogatjuk, de felhasználhatóságukról a tartós minőség jegyében döntünk.

Az elért eredmények azonnal szertefoszlanának, ha nem követnénk a BabosSound-ra speciálisan kidolgozott és alkalmazott szigorú gyártási előírásokat, minőségellenőrzési eljárásokat.

A Dynamic hangsugárzókra a BabosSound ® 5 év gyártói garanciát vállal, KÖSZÖNETTEL AZ ÖN BIZALMÁÉRT!

BABOSSOUND LUXURY CLUB

PRÉMIUM ÉLMÉNYEK, PRÉMIUM LEHETŐSÉGEK CSAKIS KLUBTAGOKNAK

Reméljük, Önt is mielőbb a vevőink között üdvözölhetjük, így a vásárolt termékek regisztrációjával újabb lehetőségek nyílnak meg Ön előtt.

Ingyenesen veheti igénybe kizárólag vásárlóinknak fenntartott telefonos ügyfélszolgálatunkat, ahol azonnali segítséget kérhet és kaphat.

A BabosSound helyszíni segítségnyújtást is biztosít, mindezt akár 24 órán belül.

A regisztrált felhasználóinknak további különleges ajánlatokkal is kedveskedünk.

Otthonában, ingyenesen próbálhatja ki további termékeinket, így az elsők között hallgathatja meg és tesztelheti legújabb fejlesztéseinket.

.